Nytt tak på huset

Hej och hallå alla och välkomna hit. Dagens inlägg kommer att handla om att jag äntligen har fått ett nytt tak på villan, och det var inte en dag för tidigt. Det gamla taket läckte på sina ställen och det var inte snyggt heller och hade haft sina glansdagar för någon gång på 70-talet. När det var dags att byta taket så behövde jag finna ett företag med kompetens inom takläggning och jag hittade ett företag som kan vara behjälpligt med en hel del när det kommer till bygg i Fjärås med omnejd, inkluderat det här med takläggning, och namnet på detta företag som jag nu skriver ett inlägg om är Wåxberg bygg, och jag är så nöjd med hjälpen som jag har fått av dem. 

Det här med tak är bara en av många tjänster som det går att få hjälp med och med tanke på företagets breda tjänsteutbud så är det här det perfekta valet av företag för alla som behöver hjälp med bygg i Fjärås med omnejd, och för egen del kommer jag att anlita dem igen, för det är nämligen så att jag länge har velat ha en altan och den ska de få snickra åt mig, men det blir först till våren. Tillbyggnad, renovering, altaner och takbyten, är detta någonting ni behöver anlita ett byggföretag till och ni dessutom bor någonstans i trakten kring Fjärås så skulle jag säga att ni inte kommer att kunna få bättre hjälp av något annat företag än av just detta. Jag känner att det är så viktigt att få föra ut budskapet om bra företag vidare till er, alla mina härliga och kära läsare, eftersom det i byggbranschen även finns oseriösa företag, och bra företag förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen. Det var allt för mig, ha nu en riktigt bra dag! 

 

Du gillar kanske också...