Mina nya fönster

Hej på er och vad trevligt att ni kommer in till bloggen! Det här inlägget tror jag verkligen kan vara intressant för er som är i behov av ett företag som kan hjälpa er med renovering i Landskrona. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra tjänster, inte endast renovering, utan också hjälp med fönsterbyte. Det var när jag skulle byta ut de gamla dragiga tvåglasfönstren som en granne rekommenderade mig att anlita ett företag som heter Pedersen, Dennis. På grund av att jag tycker att detta företag gjort ett riktigt bra jobb vill jag nu berätta om det här för er, bästa läsare. 

 

Mitt hus är från 1800-talet och ligger så vackert en bit utanför centrala Landskrona, och fönstren borde verkligen ha bytts ut för länge sedan. De var dragiga och det blåste in, värme läckte ut och jag “eldade för kråkorna” och fick dyra el-räkningar. Vissa av fönsterkarmarna hade ruttnat. Vad som var viktigast för mig, det var att bevara husets själ. Felaktigt utformade fönster skulle kunna ha förstört hela husets helhetsintryck. Fönstren skulle matcha husets stil, de skulle dessutom vara energisnåla och ljudisolerande treglasfönster. Tack vare Pedersen, Dennis, har jag nu fått snygga, praktiska, energisnåla och hållbara fönster i hela huset. Jag är så nöjd. Innan jobbet startade hade jag fått en kostnadsfri offert och kunde sedan i lugn och ro fundera över kostnadsförslaget innan jag gav klartecken. Det var inget att tveka på, för med ROT-avdraget blev det väldigt prisvärt. Det här är som ni förstår, ett företag som jag rekommenderar även er att anlita! Är du intresserad av någon av deras tjänster, så kan du hitta mer information på hemsidan. 

 

Du gillar kanske också...